Equip

Àrea de Psicoteràpia

RAÚL VAIMBERG

Metge. Psiquiatre. Psicoterapeuta. Psicoanalista. Psicodramatista. Doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Director del Màster en Grups i Psicodrama per l’IL3-Universitat de Barcelona. Membre de la IAGP (Asociació Internacional de Psicoteràpia de Grup), AEP (Asociació Espanyola de Psicodrama), SEPTG (Societat Espanyola de Psicoteràpia i Tècniques de Grup). Membre Supervisor-Docent per la FEAP (Federació Espanyola d’Asociacions de Psicoterapeutes).

Psicoterapeuta individual i de grup. Docent de grups de formació en psicoteràpia de grup, psicodrama i psicoanàlisi. Investigador en temes vinculats al cos, la creativitat, els grups i la utilització de tecnologies en psicoteràpia psicoanalítica i psicodrama. Director de GRUP i GRUP Formació.

EUGENIA PELLEJÀ

Psicòloga especialista en Psicologia Clínica. Màster en Psicologia per l’Université Catholique de Louvain. Llicenciada en Filosofia i Lletres -secció psicologia- per la Universitat Autònoma de Barcelona. Psicoterapeuta Psicoanalítica acreditada per la FEAP (Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes). Membre d’iPsi, Formació Psicoanalítica.

Psicoterapeuta individual i de grup d’adults. Membre de GRUP i coordinadora de GRUP Sant Cugat del Vallès.

ISAURA GONZÁLEZ

Psicòloga i psicoterapeuta. Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama per IL3-Universitat de Barcelona.

Psicòloga individual i de grups amb experiència en l’atenció a adolescentes i joves des del Servei de Rehabilitació de Salut Mental Comunitària de Joves Els Tres Turons i també en l’àmbit privat. Membre de GRUP.

LAIA MARTÍ

Psicòloga psicoterapeuta. Màster Universitari en Psicoteràpia a través de l’Art (Artteràpia) per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Parella i Família per Fundació Vidal i Barraquer. Expert en Psicodrama, Grup i Intervencions Online per IL3-Universitat de Barcelona. Especialista en atenció precoç i desenvolupament infantil a CDIAP Equip 40.

Psicòloga en atenció individual i grupal amb experiència en l’àmbit públic i privat amb infants, famílies i adults. Membre de GRUP. 

LARA VAIMBERG

Psicóloga Clínica. Màster Universitari en Psicologia General Sanitària per la Universitat Ramón Llull. Màster en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama per IL3-Universitat de Barcelona. 

Psicòloga en atenció individual i grupal amb experiència en l’àmbit públic i privat en atenció precoç, infants, adolescents i adults. Docent en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama. Membre de GRUP i GRUP Sant Cugat del Vallès.

TALI VAIMBERG

Metgessa. Psiquiatra d’adults. Psiquiatra infantil i de l’adolescència. Psicoterapeuta. Màster en Psicoteràpia Psicoanalítica per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama per IL3-Universitat de Barcelona. Psiquiatra en el sector públic de salut i educació. Vocal de la secció col·legial de psiquiatres del col·legi de metges de Barcelona. Especialista en Trastorn de l’Espectre Autista.

Psiquiatra psicoterapeuta individual i de grup d’infants, adolescents i adults amb experiència en l’àmbit públic i privat. Docent en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama. Membre de GRUP.

LUISA VILARDELL

Psicòloga i psicoterapeuta. Llicenciada en Filologia per la Universitat de Barcelona. Postgrau Teòric-clínic en Psicopatologia del nen, l’adolescent i la família des de la perspectiva relacional i psicoanalítica per la Fundació Eulàlia Torres de Beà. Màster de Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica (ACPP). European Certificate in Psychology. Membre de l’Associació Internacional de Psicoanàlisi i Psicoteràpia Relacional (IARPP). Postgrau en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama per IL3-Universitat de Barcelona.

Psicòloga en l’àmbit privat d’adolescents i adults a Barcelona. Col·laboradora d’Hogar Relacional. Membre de GRUP Sant Cugat del Vallès.

Àrea de Treball Corporal

MÓNICA LOMBARDO

Professora d’expressió corporal i tècniques de gimnàstica conscient (Escuela Nacional de Danza de la República Argentina). Jo-auxiliar en Psicodrama i Psicodansa (Asociación Argentina de psicodrama y psicoterapia de grupo). Docent a Institut del Teatre, Escola Municipal de Psicomotricitat, G.E.P. (Grupo de Extensión Psicodramática), Escola de Teràpia Familiar, Hospital de Sant Pau, Associació Internacional de Professors de Yoga (I.Y.T.A), EÒLIA Centre Superior d´Art Dramàtic per a docents, artistes i terapeutes.

Docent en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama. Membre de GRUP i Coordinadora de l’Àrea de Treball Corporal de GRUP.

FERNANDO LATAS

Diplomat en fisioteràpia (E.U. Gimbernat). Postgrau en osteopatia estructural (E.U. Gimbernat). Màster en osteopatia visceral i cranial (E.U. Gimbernat). Màster en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama per IL3-Universitat de Barcelona.

Fisioterapeuta i osteòpata individual i de grups. Docent en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama. Membre de GRUP.